Contul meu
Aspect
Fără memorare, tema se păstrează doar în sesiunea curentă.
Se verifică sesiunea…
Ștergerea contului și copiile de restaurare
Identitatea de autentificare va fi ștearsă în același flux. Dacă serviciul de autentificare nu răspunde imediat, cererea rămâne în așteptare și este reluată.
Ștergerea din baza activă nu elimină instantaneu versiunile anterioare din copiile de restaurare. Retenția exactă a backupurilor și logurilor trebuie stabilită pentru infrastructura efectivă înainte de lansare. O restaurare trebuie să reaplice ștergerile înainte ca datele restaurate să fie folosite. Detalii despre datele tale.